Akce - půjčka 40 000 ihned? Vaše zkušenosti, diskuze a názory

03.03.2014 23:01

Dostat se do tíživé finanční situace, není v době ekonomické nejistoty, žádná ostuda. Každý den vidíme v televizních novinách neoprávněné exekuce, bankrot firem, jejíž zaměstnanci jsou ze dne na den bez práce a tudíž bez peněz. V tom nejhorším případě, někdo v rodině těžce onemocní.

To všechno jsou situace, díky nimž se dostanete rychle do finančních problémů. Obvykle je potřeba jednat rychle.

 

Rychlé půjčky do 40 000 Kč mohou znamenat jedno z mála řešení. Jedná se o půjčky od nebankovních finančních společností, fungující na trhu dlouhodobě a jsou tudíž ověřenými poskytovateli bezúčelových krátkodobých úvěrů. Předností rychlé půjčky je snadné vyřízení, solidní jednání, benevolence poskytovatele a peníze na účtu nejpozději do druhého dne.

 
Požádat o rychlou půjčku, je možné několika způsoby. Můžete osobně zajít do Vámi vybrané nebankovní společnosti a požádat o půjčku osobně. K dispozici je samozřejmě i online formulář, kde vyplníte pár údajů o sobě a poslední možností je, telefonní kontakt, který je veřejný na internetových stránkách společností. Všechny tyto varianty Vám garantují rychlé vyřízení půjčky. Jelikož je na finančním trhu nebankovních společností již nemalý počet, nabízejí v konkurenčním boji o klienta žadateli co nejvýhodnější podmínky a individuální přístup. To znamená, že žadatel má možnost zvolit si volně výši splátek a celkovou dobu splácení, v průběhu splácení s výší splátky pohybovat, nebo půjčku splatit celou předčasně. U rychlých půjček je neopomenutelným kladem jistá benevolence poskytovatele. Jelikož nebankovní subjekty nemají za povinnost hloubkové prověřování klienta, může být půjčka dostupná i pro žadatele, který již nějaké půjčky má, což by byl u běžných bankovních institucí veliký problém. Banky totiž zdlouhavě prověřují bonitu klienta a tomu předchází podrobná administrativa. Všechny tyto úkony, jsou časově značně náročné a schválení půjčky je nejisté. Stačí zdánlivá maličkost a půjčka Vám schválená nebude. Pokud potřebujete vyřešit jakýkoli finanční problém opravdu rychle, je rychlá půjčka ideální produkt. Pokud máte bankovní účet u stejné instituce jako poskytovatel, připíšou se Vám peníze na účet téměř okamžitě. V případě účtu u jiné banky, budete mít hotovost na účtu nejpozději do druhého dne.

 

V případě, že jste se rozhodli využít krátkodobého úvěru, měli byste si i vy ověřit, jakou pověst mezi žadateli májí různé nebankovní společnosti. I když jich je většina solidních, může se stát, že narazíte na společnost, která má poskytované půjčky zatížené o skryté poplatky, jako jsou například poplatky za schválení či vyřízení půjčky. Veliký pozor dávejte i na RPSN (roční procentní sazba nákladů), která se může vyšplhat i neúměrně vysoko.